GASZTRONÓMIA 2015
Újonnan felfedezett hozzávalók és változatos receptek. 2015-ben igazi meglepetéseket tartogat a gasztronómia világa!
UTAZÁS
Ahol minden pillanat személyre szabott, a kényelem és luxus nem extra, hanem magától értetődő.
Van egy ország, ahol az emberek akkor is vidámak, ha nincs rá különösebb okuk. A tenger áttetsző türkiz, a homok selymes és hófehér.
VILÁG
A különcség annyira a fényesen elszigetelt Nagy-Britanniához tartozik, mint az ötórai tea vagy a látszólag szüntelenül szemerkélő eső.
A THAI KONYHA
Tom kha gai, pad thai, kókusztejes curry, marhahús saláta, ragacsos rizs, mangó, licsi, papaya. Rabul ejtő finomságok!
GASZTRO
Mi kell ahhoz, hogy a világ legdrágább sonkája az asztalra kerüljön?
NYÁR AZ ADRIÁN
Szedjük fel a horgonyt, lebegjünk lepkeszárnyakon az azúrkék égbe olvadó Nagy Kékségben.
Foltos malacok, kék likőr, színes házak, pálmafák és persze a végtelen tenger.
Az idén jubileumot ünnepel a Restaurant című újság étteremtoplistája: a brit vendéglátó-ipari szaklap tízedik éve, 2002 óta teszi közzé évről évre...
ÉDES NAPOK
A hétvégén a főváros legszebb pontján a legfinomabb csokoládékat majszolhatjuk!
SZÉPSÉG
Megfiatalítja, megszépíti és sugárzóvá teszi a bőrt – ezt ígéri a modern kozmetikumok egyik ősrégi, de újra felfedezett alkotóeleme, az...
KARRIER
Egyesek csupán megélhetési lehetőséget látnak benne, de olyan is akad, akinek örömforrást, igazi szenvedélyt jelent.
A FÉRFI, AKI TETSZIK NEKÜNK
Kevin Costner
GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Ha van valami, ami túlzás nélkül megtestesíti a nemzet egységét, az az Unicum. Azok is ismerik és büszkék rá, akiktől távol áll különleges...
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
PROGRAMAJÁNLÓ
A nők szerepe egyre láthatóbbá és meghatározóbbá válik a gasztronómiában.
KONCERT
A Bin-Jip öt hónap koncertszünet után tér vissza a színpadra. A legújabb formációikat a Trafóban hallhatjuk február 11-én.
TEST ÉS LÉLEK
Mára a tudomány bebizonyította, hogy melegség és fizikai érintés hiányában testi-lelki bajokkal kell számolnunk.
GASZTRONÓMIA
Reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy lord, vacsorázz, mint egy koldus. De vajon milyen a valóságban egy királyi lakoma?
GASZTORNÓMIA
Puskás Öcsi után valószínűleg a tokaji bor lesz a második, amiről ismerik a magyarokat a nagyvilágban!
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró