GENERÁCIÓK ÜZLETBEN
Gere Andreát hallgatva az embernek az az érzése, hogy neki sikerült megtalálnia azt az egyensúlyt, amire valamennyien vágyunk.
FESZTIVÁL
Idén május 30. és június 1. között várja a gasztronómia szerelmeseit a hazai gasztrofesztiválok egyik legnívósabbja, a Gourmet Fesztivál.
GASZTRONÓMIA
A Tetovált lány és a skandináv krimik után az északi gasztronómia is világot hódít.
GASZTRO
A már–már feledésbe merült magyarországi szarvasgombakultusz felélesztése a célja az idei, január végi gödöllői szarvasgomba...
JÖVŐNK
A luxus új értelmezésében a kérkedő magamutogatás már egyáltalán nem divat.
INTERJÚ TIAGO SABARIGOVAL
Hogy mi kell a sikerhez? Tiago Sabarigo szerint elsősorban áldozat és szenvedély. A méltán híres séffel a Nespresso Atelier kapcsán...
KARÁCSONY
Ajándékozni boldogság, válasszunk olyat, amit csak mi adhatunk.
UTAZÁS
Van egy hely Katarban, ahol minden titkot ismernek a hosszú és egészséges élethez. Megtaláltuk!
Az elkövetkező évtizedekben sem lesz trendi óriási adagokkal tömni a vendéget az éttermekben.
KULTÚRA
Az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont ügyvezetőjével beszélgettünk az Óbudán zajló kultúrális életről.(x)
HIGH LIFE
A tél igazán egy változatos útvonalakat kínáló sípályán, kényelemes körülmények között, jó szolgáltatásokkal fűszerezve...
SIKERESEN
Mivel foglalkozik egy társadalmilag elkötelezett dizájner?
DESIGN
Innovatív ötleteiknek és újgenerációs tehetségeiknek köszönhetően a skandináv stílus népszerűsége töretlen.
„Nem a cél a fontos, hanem az út, amelyen eljutsz odáig” – tartja a mondás. A most következő vonatutakra különösen igaz ez a megállapítás!...
FRANCES MAYES
Napsütötte szakácskönyv címen jelent meg Frances Mayes és férje, Ed legújabb kötete. Ebből az alaklomból Budapestre látogattak.
ELNÖKI SOMMELIER
A jó bornak igenis kell cégér! Gál Helga, az első magyar női „borpohárnok”.
TÁNCMŰVÉSZET
Virsky: egy név, egy együttes, amely átírta a tánctörténelmet.
ÍNYENCPARADICSOM
Főnixmadárként tért vissza az ország első fine dining étterme, a Lou Lou.
Május 19-én bárki csatlakozhat a Food Revolution Dayhez, az egészséges táplálkozás napjához.
INTERJÚ SÁRKÖZI ÁKOSSAL
Sárközi Ákos szerint a tökéletes étel titka gyakran egy apró tökéletlenség. A Borkonyha séfjével a Nespresso Atelier kapcsán készítettünk...
Változatok dohányzóasztalra
Pihenés a kertben
Udvaros Dorottya a La femme címlapján Műhelytitok:Udvaros Dorottya Nánási Pál stúdiójában.
Lepje meg üzleti partnereit, családtagjait egy különleges, személyreszóló ajándékkal.
újságíró
író, újságíró
művészeti vezető